Hvem er vi?

2nd Hand HI-FI blev stiftet i 2020. Bestående af 2 Unge mænd med stor interesse for musik og hifi. Vi har kendt hinanden siden folkeskolen og har igennem årene opbygget en stor viden og erfaring inden for HI-FI i alle prisklasser.  Vi har tilsammen over 20 års erfaring.  Vi tilbyder Næsten alt inden for service/reparation/opkøb og videresalg af hi-fi.

Hvad vil vi?

Vores vision er at hjælpe Hr og Fru danmark med at få det helt rigtige lyd setup hjem i stuen. Teenageren der mangler noget lyd til værelset eller værkstedet. Måske ønsker du noget bedre lyd i bilen, så klare vi også den. Vi går meget op i at ingen forlader butikken uden at have hørt sagerne, det er faktisk vores regel nr.1. Vi sørger for alle får en god service og alle føler sig velkommen.

2nd Hand HI-FI ønsker at være en af de stærkeste indenfor vores felt i Danmark – og gå forrest når det handler om god service og en god oplevelse.  Vi ønsker at drive brugtmarkedet i en positiv retning især inden for HI-FI.

Vi anbefaler du bruger bare en lille smule mere penge på at få den extra service vi tilbyder i forhold til en privat. Og et kæmpe plus er du jo får garanti på alle dine sager her hos os.

Hvorfor er vi her?

2nd Hand Hi-Fi eksisterer fordi vi igennem mange år har erfaret at vores måde at hjælpe folk på samt vores service-politik-meninger og holdninger er værdsat af rigtig mange som gentagne gang kommer igen.

Rigtig mange ønsker at beholde deres gamle anlæg og højttalere som måske er begyndt at skratte eller ikke længere lyder som det burde. Det trænger måske til et service. Det klare vi. Det kan også være du har fået købt et sæt højttalere som trænger til nye kanter på bassen eller måske helte nye diskanter.

Så har vi løsningen.

Tanken om at tilbyde troværdig rådgivning og give god service er vi personligt selv vilde med og er det vi bestræber os efter.

Vi ses Mvh 2nd Hand Hi-Fi